När livet känns som en rubix kub

Har du någonsin löst en rubix kub? Inte jag 😊, men jag har inte provat tillräckligt länge heller. Nu känns det som om jag försöker lösa min första.

Tillsammans med Rania ska vi lansera färsk barnmat åt dig! Nu har vi jobbat i 1,5 år och ja vi kommer närmare hela tiden, men det tar så mycket längre tid än jag trodde och det är inte alltid enkelt.

När den första sidan av rubix kuben är perfekt med perfekt recept och god smak, då blir den andra sidan, som är priset alldeles för hög. Den tredje sidan är producenten som måste klara att faktiskt producera den kvalitetsprodukt vi vill ha och samtidigt tro på oss som är en start-up. Den fjärde sidan är mataffärerna som måste tro att vi kan sälja till deras kunder och den femte sidan är du, kunden som måste vilja köpa produkterna till ditt barn som också ska gilla dem. Den sjätte sidan är grogro teamet som behöver kunna samarbeta, lösa utmaningar och inte tappa modet. 

Att hitta balansen och lösa rubixkuben är svårt, men framför allt tar det tid. Jag pratade med några andra entreprenörer som gjort liknande resa innan jag bestämde mig för att satsa. Alla sa: Om jag visste hur mycket jobb det var när jag började, skulle jag aldrig börjat.

På ett sätt börjar jag förstå dem nu, men samtidigt försöker jag hålla fokus på resan. Jag gör idag något som jag vill och som jag har tänk på länge, och jag har ingen back-up plan.

När du gör nya saker du inte kan och som tar tid så är det tufft, men jag ser också så mycket som jag lär mig, så mycket som jag utvecklas och alla nya människor jag får möjligheten att träffa. Jag går runt med en känsla av att försöka vara bättre än vad jag är hela tiden, att veta mer, låtsas att jag har mer erfarenhet. Med tiden blir jag faktiskt bättre, lär mig mer och får mer erfarenhet 😊 Då behöver jag inte låtsas lika mycket 😉

Resan är livet i alla processer vi går igenom, både i arbete och privat! Resan är lärandet och utvecklingen. Det är viktigt att tänka på! När man går vägen själv känns det extra bra när man når målet. För att nå ett mål utan resan känns sällan lika bra.

För oss är det nu bara att fortsätta, tills vi når målet. Vi ska göra det, men tålamod och vilja krävs.  Vi ska lösa den här rubix kuben. Jag lovar! 

grogrofood

Author grogrofood

More posts by grogrofood

Leave a Reply